CEO / COO dan ahli pengurusan tertinggi syarikat
Pengurus kewangan, pemasaran & jualan
Pemilik / pengasas perniagaan
Ahli Korporat yang baru terima VSS
Untuk impak maksima, bawa pengurusan tertinggi & pengurus dari syarikat anda bersama-sama.
- Dalam peringkat memajukan perniagaan ke tahap lebih tinggi – dan memerlukan kaedah dapatkan dana kewangan pantas.
- Sedang hadapi masalah pekerja kerap berhenti dari syarikat. Pening kepala melayan isu pekerja hingga terganggu operasi & jualan.
- Sedang berkembang, dan capai tahap stagnant (tidak bergerak). Merasakan pasaran industri nya telah tepu.
- Baru keluarkan produk sendiri – ada produk yang stuck untuk dijual.
- Rasa amat sukar untuk fahami kehendak pelanggan dan bina konten yang menarik perhatian mereka.
- Rasa tidak penting untuk keluar di Google dan masih tidak tahu bahawa Google dapat bawa jualan tertinggi, berbanding media sosial FB, Insta dan lain2.
- Ingin mewarisi bisnes pada ahli keluarga dan sedang mencari guru bisnes yang benar2 telah berjaya – untuk membimbing pewarisnya – supaya dapat mewarisi perniagaan keluarga dengan baik.
- Perniagaannya dalam proses untuk bangun semula, ada modal, tetapi inginkan panduan supaya tidak ulang kesilapan yang sama.
- Sedang rasa amat penat & ingin berputus asa, hilang semangat dan inspirasi, nak cari pengganti bisnes sedia ada tak jumpa lagi – dan perlukan panduan arah tuju perniagaan.
- Sedang mencari idea & hala tuju dan apa perlu buat dengan duit simpanan dan mencari idea mulakan bisnes.