[ec id=”1″]

[ec id=”2″]

Nak Tahu Strategi, Kaedah & Amalan Beliau Hingga Berjaya Bina Empayar Bernilai RM200 Juta?
Peluang untuk “Up Close & Personal” dengan beliau dalam Bootcamp 1 Hari penuh
Hanya RM10 Yuran pendaftaran untuk 250 Orang Sahaja
Setiap minggu, terlalu ramai yang PM minta aturkan perjumpaan untuk berguru dengan beliau, namun jadual masa beliau yang amat padat menyebabkan ramai yang masih menunggu giliran.
Ini adalah peluang untuk anda bertalaqi & ajukan soalan secara berdepan tentang masalah yang sedang dihadapi untuk bina empayar syarikat dan bina network dengan beliau dengan kumpulan syarikat di bawah bimbingan beliau.

Siapakah

beliau?

Mohd Fadzil Hashim, dikenali sebagai Coach Fadzil.

Seorang pejuang ekonomi & tokoh inspirasi Muslim yang berjaya membuka mata ribuan syarikat & individu untuk bersatu dalam bangunkan ekonomi kita.

@TV Alhijrah

Info Program

Bootcamp 6.0 Bersama Coach Fadzil (CF)!

Strategi Praktikal bagi Transformasi Kewangan, Pemasaran & Pengurusan Tim Dalam Syarikat

Tarikh:25 Julai 2020 (Sabtu)

Tempat: Malakat Mall Masjid Tanah

Makanan dan minuman Disediakan

Tarikh:25 Julai 2020 (Sabtu)

Tempat: Malakat Mall Masjid Tanah

Makan Minum Dan Tempat Tinggal Disediakan

? 2020 Tahun Transformasi Bisnes Anda! ?

Apa Yang Anda Pelajari?

Coach Fadzil Magic Formula untuk kembangkan bisnes anda ke 100X.
SOP syarikat supaya dapat kerjasama antara ahli pasukan melalui faktor spiritual & fizikal. Berapa kerap anda perlu beri inspirasi pada tim
Strategi mudah keluarkan produk / servis anda di Google muka pertama dalam masa 7 hari.
Formula & Template Bagi Bina Pelan Perniagaan untuk 90 hari, 5 tahun, 10 tahun, dan 30 tahun.
Bedah siasat segmen pelanggan bagi produk / servis anda. Bagaimana memilih kumpulan sasaran yang sedang terdesak memerlukan produk anda.
Bagaimana amalan harian membuka rezeki & menukar bisnes sedia ada kepada “Perjuangan Untuk Mendapat Redha Allah”.
Strategi cepat berkembang – kelebihan & cabaran buka cawangan ATAU buka francais. Mana lebih baik
Bagaimana bina ahli pasukan idaman anda yang berprestasi, dan bersemangat tinggi?

SIAPA SPEAKER?

Bukan seorang, tapi kami bawakan 2 speaker antarabangsa. Mereka dikenali dengan modul yang praktikal & hands-on dalam membantu bangunkan bisnes pelan kewangan & pelan pemasaran terkini.

Fadzil Hashim

  • CEO bagi Brainy Bunch Group
  • 19 Tahun Pengalaman 
  • Dari Sales Director Dell Malaysia ke CEO Syarikat Dengan 24 Subsidiari Bernilai 200 Juta.
  • Pemenang Anugerah The Brandlaureatte 2018.
  • Pengasas Brainy Bunch Kindergarten dengan 103 cawangan kampus di seluruh Malaysia, 1 cawangan di Singapura, 2 cawangan di Indonesia dan 1 di Gaza.
  • Pengasas Brainy Bunch International School di Cyberjaya & Johor Bahru.

YB Datuk Mas Ermieyati

  • Sesi bersama Timbalan Menteri Pembangunan Usahawan Dan Koperasi
  • Merupakan 7 Tahun dalam Anggota Parlimen Masjid Tanah
  • Individu penting dari Masjid Tanah
  • Menerima Anugerah Bintang Jasa Belia Malaysia (B.J.B.M) pada tahun 2015

Siapa Yang Sesuai Untuk Hadir?

Untuk Impak Maksima, Bawa Pengurusan Tertinggi
& Pengurus Dari Syarikat Anda Bersama-Sama.

CEO / COO dan ahli pengurusan tertinggi syarikat

Pengurus Kewangan, Pemasaran
& Jualan

Pemilik atau
Pengasas
Perniagaan

Ahli Korporat
yang baru
terima VSS

Yang ....

  • Dalam peringkat memajukan perniagaan ke tahap lebih tinggi – dan memerlukan kaedah dapatkan dana kewangan pantas.
  • Sedang hadapi masalah pekerja kerap berhenti dari syarikat. Pening kepala melayan isu pekerja hingga terganggu operasi & jualan. 
  • Sedang berkembang, dan capai tahap stagnant (tidak bergerak). Merasakan pasaran industri nya telah tepu.
  • Baru keluarkan produk sendiri – ada produk yang stuck untuk dijual.
  • Rasa amat sukar untuk fahami kehendak pelanggan dan bina konten yang menarik perhatian mereka.
  • Rasa tidak penting untuk keluar di Google dan masih tidak tahu bahawa Google dapat bawa jualan tertinggi, berbanding media sosial FB, Insta dan lain2.
  • Ingin mewarisi bisnes pada ahli keluarga dan sedang mencari guru bisnes yang benar2 telah berjaya – untuk membimbing pewarisnya – supaya dapat mewarisi perniagaan keluarga dengan baik.
  • Perniagaannya dalam proses untuk bangun semula, ada modal, tetapi inginkan panduan supaya tidak ulang kesilapan yang sama.
  • Sedang rasa amat penat & ingin berputus asa, hilang semangat dan inspirasi, nak cari pengganti bisnes sedia ada tak jumpa lagi – dan perlukan panduan arah tuju perniagaan.
  • Sedang mencari idea & hala tuju dan apa perlu buat dengan duit simpanan dan mencari idea mulakan bisnes.

Bukan sekadar Ilmu Biasa atau
Teori semata-mata.

Anda Tidak Perlu Berusaha Seorang Diri

Saya sendiri telah menghadapi pelbagai cabaran dan kesusahan untuk temui formula dan kaedah-kaedah
untuk transformasi tahap kewangan dan bisnes. Ia telah membantu saya untuk hidup yang saya impikan selama ini dan kini saya mahu kongsikan perkara yang sama dengan anda.

Apa yang saya akan kongsikan bukanlah taktik yang boleh pakai sekali sahaja, sekadar tahun ini dan tahun depan. In fact, ini bukan taktik biasa-biasa pun.

Ini adalah FORMULA khas yang sebenarnya ramai tokoh usahawan berjaya amalkan untuk kewangan, ahli pasukan, marketing dan bisnes mereka. Apa yang anda belajar, boleh digunakan sampai bila-bila dalam perniagaan anda. 5 tahun malah 15 tahun dari sekarang.

BERMINAT

Menjadi Usahawan Luar Biasa ?

  • Yuran Asal RM1200/pax.
  • Hanya RM10/pax SAHAJA Untuk 250 Yang Pertama!

Hanya untuk usahawan yang inginkan mengubah nasib sahaja.
Untuk memohon, boleh terus klik link di bawah

Daftar Sekarang

Bootcamp Intensif Ayuh Bangkit kali ini adalah untuk menjadi sebagai platform untuk dapatkan ilmu praktikal & formula:

  • Tetapkan sasaran kewangan tahunan 100x ganda pencapaian sekarang
  • Strategi pemasaran era digital
  • Kaedah bina kesetiaan tim dalam syarikat

Cara Daftar?

1. Klik link di bawah :

Daftar Sekarang

2. Selesaikan bayaran secara online, dan anda akan terima notifikasi di emel sekiranya bayaran telah diterima sebagai pengesahan tempat

Sebarang pertanyaan termasuk permohonan bayaran secara ansuran, boleh terus Whatsapp kepada kami

Klik Disini Untuk WhatsApp

Hotline: +6019-2680604
.
#ZeroToHeroBizCamp
#AyuhBangkit
#CoachFadzil
#PakarGoogle Malaysia

Ramai mengadu mereka ‘stuck’.

  • Ada yang masalah kewangan yang semakin teruk dan sempit sampai dah habis barang emas isteri dan harta digadaikan.
  • Ada yang bisnes okay, tapi dah semakin pudar semangat. Rasa malas. Rasa dah tidak ada energi seperti masa mula-mula dulu. Nak cari pengganti punyalah payah. Macam-macam hal.
  • Ada yang baru kena VSS sekarang sedang nak buat bisnes. Tapi tak tahu mana nak mula. Takut risau semuanya ada. Ramai yang masih lagi anak kecil pula tu.
  • Ada masalah staf lari beramai-ramai, gaduh dengan partner sampai bisnes terjejas, padahal dah layan dengan elok dah. Dah bagi segalanya dah. Dah bagi banyak muka. Tapi tetap akhirnya ditinggalkan.
Coach Fadzil

Saya Mahu Bantu Anda

Tuan Puan,

Dalam perjalanan 12 tahun membina perniagaan ini, bila saya amati semula apa yang berlaku sehingga saat kini sungguh ajaib. Amazing Anugerah Allah SWT.

Walaupun dengan pelbagai cabaran, Allah izinkan juga sehingga ke tahap ini.

Bila diperhatikan, rupa-rupanya ada beberapa perkara tertentu yang saya praktikkan selama ini.
Selepas beberapa siri Ayuh Bangkit dan secara aktif ‘coaching’ usahawan-usahawan Ayuh Bangkit, saya
telah lahirkan ia dalam bentuk formula-formula tertentu.

Kini, saya mahu kongsikan kepada anda.
Saya mahu dedahkan segala-galanya supaya anda juga mampu membina empayar perniagaan anda sendiri yang akan menjadi teras kebangkitan ekonomi Islam.

Ikhlas dari Coach Fadzil

Mentor Yang ‘Proven’ Penting

Usahawan yang berjaya memahami tentang kepentingan terus berusaha dan tidak give-up, namun mereka pun tahu mentor dan coach yang proven salah satu kunci penting
yang tidak boleh diabaikan.

Bengkel Intensif ini memberikan anda peluang keemasan untuk selesaikan segala kekusutan dan kekeliruan. Supaya anda jelas yakin akan perancangan yang dibuat dan mengembalikan motivasi membara yang anda pernah ada sebelum ini ketika zaman muda ketika bermula.

Jika terlepas sesi ini, akan ada ulangan di masa akan datang ke?

Belum pasti lagi, amat sukar untuk aturkan sesi ini disebabkan kekangan jadual kedua2 speaker ini.

Jadi jangan lepaskan peluang ini!

Yang pasti, anda bukan sekadar belajar dari trainer,
Tetapi peluang mendengar perkongsian sebenar bagaimana Coach Fadzil membina empayar.

Cara Daftar?

1. Klik link di bawah :

Daftar Sekarang

2. Selesaikan bayaran secara online, dan anda akan terima notifikasi di emel sekiranya bayaran telah diterima sebagai pengesahan tempat

Hotline:+6019-2680604
.
#ZeroToHeroBizCamp
#AyuhBangkit
#CoachFadzil
#PakarGoogle Malaysia